Vad är problemet?

Godmorgon alla goa. Det blir ett tidigt inlägg idag. Men det är en sak jag funderar över. Hur kommer det sig att när man någon gång kommenterar hos en del så kallade stora bloggarna så har dom inte ens hyfs att kommentera tillbaka, och när dom väl ger en kommentar så gör dom det hos sig själva och INTE hos den som har kommenterat.Är det för att man vill höja sin egen besöks statistik?

Jag vill bara veta......


Kramis smoggen

Ha de gott...


Kommentarer
Postat av: Gravid Tvåbarns Mamma, blev våldtagen & slagen.

TAck ska du ha!!:)

2010-01-20 @ 17:28:04
URL: http://precioso.se
Postat av: Elin

Vad tycks om min nya design? tänkte att vi kunde fixa till din snart igen

2010-01-20 @ 22:42:35
URL: http://strawberrylipgloss.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Det är nog pga tidsbrist, Iallafall gör jag det så för stunden när vår tid hemma har varit minimal (och då räknas jag nog inte till gruppen stora bloggare). Att bara gå in i en blogg och svara, tycker jag själv är tråkigt. Jag vill även hinna med och läsa det som finns skrivet, dvs inläggen.



Att inte svara alls är ett alternativ, men det känns så ohövligt. När någon väl tar tiden att lämna en söt kommentar vill jag även gärna svara :-))



I vanliga fall, dvs innan den här hektiska perioden med husförsäljningen började, försökte jag att hinna med att även besöka de bloggar som lämnar ett avtramp, är ju en del av det sociala spelet med att ha just en blogg :-))



Varma kramar!

2010-01-30 @ 12:05:05
URL: http://www.duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test