Måndag Morgon

Godmorgon alla goa läsare. Idag är det den sista Måndagen i November månad. Nu går vi in i December och julmånaden. Det är helt sjukt vad tiden går fort.

Jag vill önska er alla en riktigt skön start på veckan.


YourSpaceCorner.Com | Myspace Comments, Myspace Layouts, Myspace Backgrounds, Myspace Images ,

 

Ha de gott..

1:a Advent

Godmorgon alla goa läsare. Idag är det Söndag och Första advent. Har tänt det första ljuset. Vad som händer idag är inte planerat ännu. Förutom att vi ska åka iväg till sopstationen med en massa skräp. Annars ska vi bara ta det lungt och adventmysa.
Ha en skön Första Adven.

Kramis


En skön dag

Godkväll alla goa läsare. Ja då var det kväll. Vi har haft en skön dag jag och darling. Har faktiskt tagit fram julen, det vill säga ljusstake i vardagsrum, sovrum. samt en julstjärna i köket det blev även två stycken juldukar. Annars har vi bara slöat idag. Nu funderar jag på att "snutta kudde".
Ha de gott...


Snart Advent

Tjaba alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Idag är det Lördag, imorgon är det 1:a advent. Tänk vad detta år har gått fort.

Jag har börjat att planera lite julklappar men vad det blir kan jag inte tala om här. Det ska bli både kul och skönt med lite julmys med både Elin och Danne.

Förra helgen var jag och Danne och köpte en ny dator. Detta för att den gamla datorn hade gått sönder under Fredag kvällen. Det blev denna dator.Det komiska med det hela är att nu fungerar den gamla datorn. Det är för att Elin och Anders kom på middag som vi bjöd på. Sen satt Elin vid "Doris" som den gamla datorn heter. Och vips så funkade den. Det var tydligen glapp i baterriet.

Så nu har vi var sin dator jag Danne. Min dator har jag döpt till "Darling".


Ha en undebar Lördag.

Ha de gott....


Darling


Godmorgon Lördag

Godmorgon alla goa. Idag är det Lördag. Darling ligger och sover ännu, men det behöver han. Det är grått väder ute, jag sitter här och funderar på vad vi ska hitta på idag. Ska snart ta en kopp kaffe.

Som ni kanske vet så är jag för tillfället arbetslös, detta har jag varit snart ett år. Och snart tar mina stämpeldagar slut därför var jag i går på Arbetsförmedlingen för ett litet info möte angående Jobb och utvecklingsgaratin. Och på Måndag ska jag fara till Liljeholmen på ett ställe som heter Hermods.

Där kommer jag att få hjälp att på ett mer aktivt sätt kunna få ett arbete.

 Det känns riktigt skönt att det händer något för jag börjar bli lite trött att bara gå hemma. Jag känner mig så värdelös när jag inte har ett arbete att gå till.

Jag och darling har planer på att renovera köket. Så vi har börjat med att se vad som finns i köksväg vad gäller färger, tapeter, skåp & bänkar. Och det finns ju en hel del det kan jag lova er. Men det är roligt att börja drömma om ett nytt kök.Eller drömma och drömma, man behöver ju inte riva bort hela köket för att det ska bli nytt. Med små enkla medel kan man få ett riktigt snyggt härligt kök.Nu äntligen

Tjaba alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Idag när Danne kom hem så gick vi direkt till garaget för att byta om till vinterdäck på Majsan. Det gick jättebra.

Som ni kanske vet så är min bloggvän Evelina gravid. OCh idag efter mycket längtan och väntan har Evelina och Fredrik äntligen blivit föräldrar till en liten prins. P & K Smoggen


Dagens Längtan

Tjaba alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Idag har jag dammsugit i köket, hallen och toaletten. Jag ska ta Sovrummet och Vardagsrummet imorgon.

Det blåser höst ute, så det är skönt att bara vara inne idag. Igår var jag och Danne ute på en liten biltur. Fötst for vi förbi Globen och köpte biljetter till en show som vi ska se i Mars månad nästa år. Ni kan inte gissa vilken artist jag ska se då!!!!

Jag ska fara och se min stora idol JERRY WILLIAMS. Han ska vara på Tyrol vi har köpt biljetter till den 20 Mars, gissa om jag längtar.
(Bild googlad)Var rädda om er & varandra...


RSS 2.0
Test