MÅNDAG IGEN

Godmorgon mina kära läsare. Ja då var de Måndag igen. Men det blir inte full vecka, det känns rätt skönt med en dag ledig i veckan. Då går det mycket bättre att jobba.

Föresten nästa Måndag fyller jag år, både jag och min tvillingsyster fyller 38 år. Så till helgen kommer jag att bjuda hem E & A på middag. Bara för att inte ta min födelsedag på en veckodag.

Ha en skön och underbar dag.

P & K smoggen

Hot CommentsMIN MAMMA

Satt just och kollade i min almanacka. Då såg jag att om cirka 4 veckor fyller min högt älskade lilla mamma 60 år. Då kommer jag och darling att bila upp för att fira henne. Då kommer jag även att få träffa mina kära kusiner, det ska bli riktigt kul.

Jag och darling har redan köpt / fixat mammas 60 års present. Eftersom hennes stora idoler är Lasse Stefanz så har jag haft en mail kontakt med deras fan Club. I det mailet skrev jag och frågade om det fanns en chans att jag skulle kunna få köpa en tröja av dem

Det fick jag, enda problemet för dem var att dom ville veta vilken storlek jag skulle ha. men då sa jag att det hade ingen betydelse eftersom att jag skulle rama in den till en tavla.

Jag bad dem även att signera T shirten med texten:

GRATTIS INGER PÅ 60 ÅRS DAGEN.

Under detta ville jag ha deras autografer. Utan problem så fixade dom en sådan T shirt. Så nu är den här hemma hos mig. Jag har även varit in på butiken Gallerix och hittat en superfin ram till den. Och en sak är säker den blev jävligt stor tavla. Ursäkta svordomen.

Så nu ser jag verkligen fram emot att få fara coh fira min älskade lilla söta mamma när hon fyller 60 år.

Tyvärr så kan jag inte visa hur slutresultatet blev på tavlan, men när mamma har haft födelsedagen så kommer jag naturligtvis att fotografera henne med tavlan sen kommer jag att visa den här.

Puss och kram och nyp i stjärten.

P.S sitter just nu och lyssnar på när darling spelar trummor och bas. På skivan som dom gjorde i helgen, men det är bara ett litet utkast över vad som komma skall.D.S

Er vän Smoggen

ÄNNU MER VÅR

Förra helgen så var jag och darling ute i vår vackra natur. Då passade vi på att fota lite vårbilder. Jag blev faktiskt nöjd över dem. Tänk att i vår stressade värld kan man inte bara stanna till och kolla in vår fina natur som vi har omkring oss.

Det var en härlig dag vi hade jag och min älskade darling.

Här följer lite bildbevis. Även lilla jag fastnade på ett foto där jag njuter av solens värme.

           


     

SNART KOMMER SOMMAREN.....

SÖNDAG

Ja så kom då Söndag Helgen går så fort att man inte hinner med. Men vad kan man göra åt det. Det betyder ju bara att snart är det helg och ledigt igen.

Jag & darling har inga speciella planer för dagen. Anående det jag skrev igår att jag hade vårstädat, så gjorde jag bara det för att jag ville överaska darling när han kom hem från spelningen.

Och glad blev han. En annan sak igår när han kom hem så hade han med sig en skiva så jag fick lyssna på det dom hade arbetat med igår. Gissa vad bra det var. Jag är så stolt över min darling så det kan han inte förstå.

Dom (darling och hans bror) har gjort covers på Green days låtar American Idiot och Boulevard of broken dreams.

Det blev så bra att jag fick nästan frossa när jag hörde det. Lite längre fram så ska dom gå in på Myspace och ha en sida där, då kommer jag att göra en länk dit så ni själva får höra dem.


DUKTIG MEN LAT

Hej mina vänner. Idag Lördag är darling och spelar. Själv har jag varit här hemma och vårstädat. Jag har tvättat köksfönstret, och sovrumsfönstret. Sen drog jag fram damsugaren och skurmoppen.

Så nu känns det fräscht att kunna gå barfota.

Härmed tar jag mig friheten att bara vara lat resten av dagen/kvällen.

Vad har ni gjort idag??

Kramis

JAG LÄNGTAR NU...

Godkväll mina vänner. Idag är det Fredag, vilket känns rätt skönt. Imorgon ska darling fara i väg och spela med sin bror. Så det innebär att jag är ensam. Det behövs ibland att man bara kan vara ensam och inte jämnt vara tillsammans. Att man kan få göra det man själv vill. Man längtar till varandra då tycker jag.

En sak jag eller rättare sagt en person jag längtar till det är min älskade lilla mamma. Ja nog längtar jag efter mina syskon oxå.

Nu är det så att älskade lilla mamma fyller jämna år snart och det ska vi fira där uppe. Då bilar jag och darling dit. Det ska bli roligt att få träffa familjen igen, vi har ju inte träffats något sedan i sommras. Jag kommer då åxå få chans att presentera darling till mina kära kusiner och släktingar. Dom har inte träffat honom så det ska bli roligt.

Ibland kan jag få en sådan hemlängtan till familjen att jag nästan börjar grina, men då tar jag bara till telefonen så får jag höra deras ljuva stämma.

P & K Smoggen

UTMANING FAVORITER

Hittade en liten utmaning hos Nevnarinen.

UTMANING LISTA FAVORITET:


INTERNETSIDOR:

BLOGGAR:

PRYLAR:

  • Datorn
  • Mobilen
  • Sängen
  • LÄNDER ELLER STÄDER:

    Stockholm
    Grekland
    Piteå


Den som vill kan gärna anta utmaningen

P & K Smoggen


VILL HA DENNA

Godmorgon mina vänner. Var precis inne hos Helena

Hon hade en snygg blogg design till utlottning. Självklart vill jag vara med om den.


TÄVLINGEN PÅGÅR FRAM TILL SÖNDAG DEN 27 APRIL. KLOCKAN 19.00


HÅLL TUMMARNA ATT JAG VINNER DEN.

P & K Smoggen

SUNNU SUNDAY

God morgon mina vänner. Idag är det Söndag. Idag kommer vi jag och darling att byta om till sommardäck på lilla Majsan.

Det är ett speciellt vår tecken för mig faktiskt. För det innebär att sommarn är på ingång. Ett annat speciellt vårtecken är ju alla motorcyklar som kör på våra vägar.
Hot Comments
 


P & K ER VÄN SMOGGEN

GE FÖRSLAG

Godkväll mina kära vänner/läsare

Hur är läget? Här är allt under kontroll. Har precis avnjutit en god middag med darling. Satt just och fundera på att ladda ner lite bra musik till min kära lilla MP3 : a. Nu är det bara så att jag vet inte vilka låtar jag ska ha.

Jag vill gärna ha förslag på låtar som man kan ladda ner. Det ska vara lite rockiga och gärna ballader.

Hoppas ni kan ge mig lite förslag.

Tack på förhand

Er v'än Smoggen


JAG & DARLING

IDAG FREDAG FIRAR JAG OCH DARLING 5 ÅR TILLSAMMANS. TÄNK VAD TIDEN GÅR FORT.....
IDAG FREDAG

IDAG FREDAG FYLLER MIN STORA SYSTER 39 ÅR.


HJÄLP

Nu mina kära läsare ber jag om er hjälp. Jag har ju på sida en liten ruta där jag kan se hur många som besöker min lilla sida. Nu är det så att jag skulle vilja ändra på den.

Jag har hittat en annan besöksräknare som visar:

TOTALT ANTAL BESÖKARE

ANTAL BESÖKARE DENNA MÅNAD

ANTAL BESÖKARE DENNA VECKA

ANTAL BESÖKARE IDAG

ANTAL BESÖKARE ONLINE

Nu till min fråga:

Hur gör jag för att få in en sådan besöksräknare?

Tacksam för svar

Er vän Smoggen

VAD HÄNDER ? ?

Nu har jag bara en liten fråga alltså. Angående lilla Engla. Vad är det som händer i vårt land? Hur kommer det sig att en man  kan utan orsak bara gå och mörda en helt försvarslös liten tjej på 10 år?


Vad har han för problem egentligen? Han kan ju inte vara riktigt normal i huvudet.


Hur skulle det se ut om alla människor i Sverige skulle börja mörda folk till höger och vänster och sedan skylla på att det inte var meningen att det skulle hända.


Jag lider med Englas familj och vänner. Jag kan inte bara förstå hur illa dom mår just nu. Det enda jag kan göra är att varje dag tala om för mina nära och kära hur mycket jag älskar dom. Jag är glad att jag har mina nära och kära omkring mig.


Jag anser att Englas mördare har för all framtid förbrukat sin chans till att överhuvudtaget promenera på denna jord. Kan den mannen överhuvudtaget sätta sig in i Englas familjs situation. Den enorma sorg och saknad som dom känner.


Nu kan man även läsa att mannen i fråga även har erkänt andra mord. Vad finns det för hjälp, kan man hjälpa en mördare till att aldrig mörda igen.


Jag vet inte. Det enda jag vet att Engla aldrig kommer tillbaka igen. Och allt detta beror på en helt puckad man som bara gick och mördade en helt försvarslös liten tjej vid namn ENGLA.
TÄND ETT LJUS

Tänd ett ljus...

image2529Klockan 21.00 ikväll tänder vi ett ljus i fönstret för lilla Engla och hennes familj.... För att visa att vi bryr oss. För att tända ett lite ljus i mörkret som just nu hennes familj måste gå genom...... Tänd ni också ett ljus i ert fönster ikväll. Jag tänker i alla fall göra det.
Förresten tänder jag ljuset för alla som råkar ut för det meningslösa våldet......

 
image2530 


SÖNDAG KVÄLL

Nu ska lilla fröken ta & snutta kudde.JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


VISSTE DU ATT 1

Jag fick en liten idé. Tänkte skriva en ny kategori. Den ska jag döpa till

" VISSTE DU ATT"

Här nedan följer mitt första inlägg.

Visste du att...


?·        Man nyser i en hastighet av 160 km/timmen.

?·        Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.

?·        Ön NAURU är enligt legenden uppbyggd på fågelskit.

?·        Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.

?·        En giraff springer i 57 km/timmen.

  

?·        Huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan.

?·        Ett hårdkokt strutsägg ska kokas i 45 minuter.

?·        1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa.

?·        Ett normalt badkar rymmer cirka 200 liter vatten.

?·        10. 368 000 steg innebär att 12 nya par skor slits ut och kommer att kastas till närmaste papperskorg.

  

?·        Löparnas flås kommer att förbruka 270 000 liter syre och bränna 1. 620. 000 kcal vilket motsvarar 623 kg falukorv.

?·        Om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 meter tjockt lager salt.

?·        Det dyraste planet i världen B - 2 stealth , kostar 15 miljarder svenska kronor. Det är dyrare än om hela planet vore gjort i guld.

?·        Man på 1700 - talet försökte förlänga livet genom att på våren stänga in 5 unga jungfrur för att man sedan skulle samla upp den ånga de då skulle utsända och sälja det i flaskor som livselexir.

?·        De snabbaste impulserna som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/timmen.

 

?·        Världens högsta solros genom tiderna blev 7, 38 meter.

?·        Saudiarabien är det land som har minst antal biografer, de har inga alls.

?·        En genomsnittliga 18 - åringen sett 26000 mord på TV!.

?·        Världens högsta snögubbe var 22,17 meter hög.

?·        Världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv.

  

?·        En människa i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet.

?·        Zebrans ränder kan jämföras med människans finger avtryck, de är alla olika.

?·        Det är omöjligt att både nysa och titta samtidigt.

?·        Det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.

?·        En strutskyckling växer cirka 1,5 meter under sitt första år.

  

?·        Den tandläkare som dragit ut flest tänder drog ut minst 2000744, de finns bevarade. Mellan åren 1864 och 1904 det vill säga ett genomsnitt på 185 tänder per dag.

?·        Spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.

?·        Myror ramlar alltid på höger sida när de är berusade.

?·        En krokodil inte kan räcka ut tungan.

?·        En gris orgasm varar i 30 minuter.

  

?·        En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin egen kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbolls plan.

?·        Människor och delfiner är de enda djuren som har sex för nöjes skull.

?·        En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

?·        En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

?·        Flodhästen är det djur i Afrika som dödar mest människor.

  

?·        Fjärilar smakar med fötterna.

?·        I Sydafrika finns en jättelik daggmask som kan bli 6,7 meter hög.

?·        Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

?·        Strutsen öga är större än dess hjärna.

?·        Den mängd kött en Tyrranossaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på 4 personer i månaden.

  

?·        En sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - cirka 6 stycken elefanter.

?·        Bland franska bögar är Mats Willander fyra gånger mer populär än Boris Becker.

?·        Det i USA finns över 6 miljoner kilometer väg att åka på.

?·        Anledningen till att pojkar i tolv års åldern är så klumpiga är att de växer så fort att hjärnan inte hinner lära sig kroppens nya storlek förrän den växt ytterligare.

?·        Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.

    

?·        Om hälften av alla hushåll har 3 lågenergilampor i stället för glödlampor så sparar vi tillsamman drygt 100 miljoner kronor i energikostnader.

?·        Vattensängen drar lika mycket energi på 1 år som spisen & tvättmaskinen tillsammans.

?·        Stockholm tillsammans med Reykjavik har den renaste luften av alla huvudstäder i hela världen.

?·        Genomsnittmänniskan äter under sin livstid cirka 50 ton mat.


ENGLA HAR BLIVIT ÄNGEL

Har precis tagit en liten powernap. Konstig nog så drömde jag om lilla Engla. Sen när jag vaknar hör jag det tragiska om lilla Engla. Den misstänkta mannen har erkänt att han har mördat henne. Mina tankar går direkt till lilla Englas familj.


VILA I FRID LILLA ENGLAMIN MAMMA

Nu känner jag att jag bara måste få skriva av mig lite. Ni som har läst min blogg vet att jag kommer från Norrbotten. Detta gör att jag inte har min mamma i min närhet, det skiljer ungefär 94 mil mellan oss.


Ibland kan jag få en sådan " Mamma längtan " så jag vet inte vad jag ska göra. Igår kväll när jag pratade med lilla söta mamma i telefon så frågade jag vad dom skulle äta till middag. Då svarade hon att dom skulle äta Surströmming. Det var nära att det rann en tår från ögat, GUD VAD GOTT.


JA JAG ÄR NORMAL...


Men i alla fall nu är det så att min kära lilla mamma fyller 60 år nu i Maj månad. Då är planerna att åka upp och fira hennes stora dag. Det ska bli så kul att få träffa både mamma och mina kära syskon. Jag kommer även få träffa min kusiner, ( dom har jag inte träffat på över 5 år)

Samtidigt får jag chansen att presentera darling till mina kusiner. Det ser jag fram emot.


"NÄR GUD INTE FANNS

UPPFANNS MAMMA"


TJEJSNACK VECKA 15

Tro Ämnet kommer från Frida


Frågor:

1.   Tror du på en högre makt/gud? Vad?

2.   Tror du på livet efter döden?

3.   Tror du på spöken/andar?

4.   Tror du på reinkarnation?

5.   Tror du på mänskligheten?

Svar:

1.      Både ja och nej. Om Gud som det sägs ska vara god så skulle han se till att det inte fanns krig, svält och fattigdom i världen.

2.      Ja jag tror på ett liv efter döden, varför vet jag inte. Men så här ser jag det: När man dör kommer man till himlen. Men inte som en kropp utan mer som en själ eller ande.

3.      Ja jag tror det finns spöken. Om man ser sådana program som ( mannen som talar med andar) så kan man ibland se att det finns saker som bara medier kan uppmärksamma. Fastän man aldrig har träffat eller hört talas om personen i fråga.

4.      Det var en svår fråga. Ärligt talat vet jag inte faktiskt.

5.      Både ja och nej. Om mänskligheten ska överleva så kan man inte hålla på att kriga och döda varandra som det ser ut nu.


UTMANING ABC

Hittade en rolig utmaning hos min vän MAMSEN

Här följer mitt svar:

A = Anneli heter jag


B = Bloggare är jag


C = Coca Cola dricker jag ibland


D = Darling älskar jag


E = Ensam tycker jag om att vara


F = Framtiden tror jag på


G = Gråter gör jag ibland


H = Hund vill jag ha


I  = Intressen har jag


J = Jobb har jag


K = Kär är jag


L = Lat kan jag vara


M = Mamma har jag


N = Natten sover jag


O = Onyttig kan jag vara


P = Pappa har jag ingen


Q = Qvinna är jag


R = Rolig får andra bedöma


S = Syskon har jag


T = Tror på framtiden med darling


U = underbar darling har jag


W = Water brukar jag dricka vid hicka


X = Xtra kilon behövs faktiskt


Y - Ystad har jag aldrig besökt

Z -

Å - Åker buss till jobbet gör jag


Ä - Älskar min darling


Ö - Önskar min familj och mina vänner har det bra


Du som vill får gärna anta denna utmaning!!!


VEM ÄR JAG ??

Hittade dessa roliga frågor på en blogg för några dagar sedan men kommer ej i håg vilken det var.

Vem är jag?


Namn:
Anneli

Piercingar: Ingen


Tatueringar:
Ingen men vill ha en på vänster arm

Längd157 (liten men naggande god)

Skostorlek: 36

Hårfärgblond just nu i alla fall

Är du kär i någon: Självklart


Önskar du att du bodde någon annanstans:
Trivs bra där jag bor just nu.

Tänker du på självmord: Aldrig

Tycker andra att du är attraktiv: Kan jag inte svara på.

Vilket shampoo använder du: Relive Yellow buster Shampoo

Vilken parfym använder du: Darling, Dolce Gabana

Vad är du rädd för: Det är mycket det

Gillar du att tvätta: Ja det händer att jag gör det

Gillar du Berg-och-Dalbana: Nej

SENASTE..

Film du hyrde: Kommer inte håg vad den heter


Film du köpte:
Beck

Låten du lyssnade på: Boulevard Of Broken Dreams (darling sjöng)


Låten du hade på hjärnan:
Samma som ovan

Låten du laddade ner: Kommer ej ihåg vad den heter 

Personen du ringde: Syster Yster

Tv program du tittade på: Spårlöst ( inspelad )

Personen du tänkte på: Darling


FAVORIT...

Mat: Darlings mat, Mormors palt, surströmming


Låt:Unbreakable

Sak att göra: Bara vara jag

Sport: Finns en del


Dryck:
Cola Kaffe

Kläder: Jeans och T-shirt

Film: Blandat

Bil: Fiat Punto (Majsan)

ANTAL..

Gånger du varit kär: Ett par gånger

Gånger ditt hjärta brustit: Nån gång 

Hjärtan brustit på grund av dej: Kan jag inte svara på

Gånger ditt namn varit med i tidningen: När jag fyllt år
 
Ärr du har på kroppen: Ett på höger knä

SENASTE..

Bok du läste: Mamma sa att jag var sjuk

Personen du fick mail av: Blogg.se

Personen du fick brev av: F - Kassan

Personen du fick sms av:
Darling

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Några veckor sedan

Saken du köpte: Kläder några veckor sedan

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Myst med darling

Var det kul: Ja absolut

Hur tidigt stiger du upp: Ska jag jobba så blir det som tidigast 04.20


Gillar du att slåss:
Nej är ingen våldsam person

Vad ska du göra ikväll: Må skönt


Är du seriös:
Ja absolut!

Vad är du allergisk mot: Hyazinter, hat, ortättvisa, svält, krig, mobbning

Var har du ont: Axlarna

Använder du hårspray: Ja det händer

Kan du stå på händer: Nej så duktig är jag inte

Favorit serie: Kvinnofängelset ( TV 4 )

Salt eller socker: Salt

Gillar du ketchup: Nej

Är du glad nu: Självklart

Var du glad igår: Självklart

Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja

Vad dansar du till: Det mesta, musik jag blir glad av

Stockholm är: Min stad

Göteborg är: En annan stad

Kan du sjunga: Hellre än bra

Mer värt än guld:
Darling, min familj och vänner

Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.

Ett land jag helst vill besöka: Grekland, Italien, Australien

Ska bli skoj: Se BAJEN ta SM GULD

Ska inte bli skoj: Inte kunna ha semester med darling i sommar

Sparar till:
Mycket

Väntar på: Sommarn

Pålägg som gäller: Korv, Leverpastej

Dagens dryck:
Kaffe


ENKÄT

Hittade en enkät hos BIM.

Här följer den:

01. Hur länge har du bloggat?
Ja det är väl 3 månader bara.


02. Hur såg din bild av bloggar/bloggare ut innan du själv började blogga?
Det har jag inte tänkt på.

03. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Bland de första jag läste var Evelina. Hon är en väldigt gullig tjej som jag har fastnat för. Den läser jag praktiskt taget varje dag.


04. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag försöker att lägga in lite mer fotografier nu än tidigare. 
 

05. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Jag har faktiskt inte räknat dem, men det är en del.

06. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Det flesta jag läser är dagboksbloggar.

07. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Det kan jag inte svara på.


08. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Samma svar som ovan.

09. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Ärligt talat så vet jag inte. Men jag tror inte dom bryr sig om det.


10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Kan jag inte svara på.


11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Ja, det tycker jag. Jag vet vad jag vill berätta och vad jag vill hålla för mig själv. Jag är väldigt öppen och personlig, men naturligtvis finns det saker som jag inte bloggar om.


12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Jag skulle aldrig berätta om något privat som handlar om mina nära och kära utan att höra med dem först.


13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag skriver för min egen del, och inte för att jag är tvungen. Om det jag sen skriver kan hjälpa någon annan så är jag bara glad för det.


14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja, men inte helt och hållet men man kan nog känna igen sig själv i en del av det folk skriver. Samtidigt tror jag att det jag skriver kan hjälpa någon annan, som kanske mår dåligt över något. Det är alltid en fördel.
15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej det har inte hänt, ännu.

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja om man är allt för personlig, så kan man säkert åka illa ut. Det är ju internet det handlar om.


17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?

Nej inte vad jag kan komma ihåg just nu i alla fall.


18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Nej inte alls. Jag tycker inte om att vara elak med människor som jag inte känner. Jag anser att jag har ingen rättighet till att vara snacka skit om andra som jag inte känner.


19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Jag känner mig inte tvungen att blogga varje dag. Jag skriver när jag har lust. Men läser bloggar gör jag varje dag .


20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?

Ja, det tror jag absolut.


21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Ja det tror jag med all säkerhet.  

22. Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Jag har blivit mer ärlig mot mig själv. Samt har jag via bloggandet lärt känna nya människor, vilket alltid är roligt tycker jag.


23. Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Jag har lärt mig att många människor skriver i sin ensamhet, det gör mig ledsen.


24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Jag tycker det är roligare om den som vill svara på enkäten, gör det av egen fri vilja.


TÄVLING

Ja då är jag med i ytterligare en tävling. Hos fashionsenorita

Hoppas på tur...


200

Enligt min statistik så fick jag min 200:e kommentar ida. För den stod ingen mindre än min vän MIRA.

Jag niger och tackar....


ENGLA

Gör som jag. Tänd ett ljus för ENGLA.TJEJ SNACK VECKA 13 & 14

V. 13 Ordspråk:


- Sämsta ordspråket?


Har jag inte tänkt på faktiskt.


- Bästa ordspråket?


Det finns många.


  Spotta inte på dig själv.


 Sår man ett frö tror man på framtiden.


  Jag var som starkast när jag skrattade åt min svaghet.


Störst av allt är kärleken.


- Ditt egna påhittade ordspråk?


Har inget eget ordspråk.


- Bäst sagda av ett barn?


Vet faktiskt inte.


- Ordspråk du lever efter?


Spotta inte på dig själv.V 14. Vad gör du när du är:

  


- Arg?


Jag blir arg fort, men det får lika fort över. När jag blir arg så kan jag ibland bli (Emma tvärt emot).


- Ledsen?


Jag har väldigt lätt till tårar. När jag blir ledsen går jag undan och gråter för mig själv.


- Nedstämd?


Det är väldigt sällan jag blir nedstämd. Men då jag blir det stänger jag in mig själv och pratar inte med någon.


- Glad?


Jag försöker att alltid vara glad. När jag är glad ler jag med hela ansiktet.


- Nykär?


Då blir jag knäsvag, darrig, yr, pratig, snurrig, glad, skrattig.DARLING

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska förklara detta. Men jag gör ett försök. Hoppas att ni förstår.

Under hela min skoltid har jag blivit mobbad, retad för den jag är. Jag hade fel kläder, fel utseende, fel fel fel i allt jag gjorde och sa. Detta gjorde att jag till slut inte trodde på mig själv, eller överhuvud taget trivdes med mig själv.

Varje dag fick jag höra på ett eller annat sätt att jag inte dög som människa. Att jag var tvungen att vara som alla andra. Dum som jag var trodde jag på detta. Så mitt självförtroende ska vi inte tala om. Man kan säga kort och gott att det har ju varit väldigt nerkört i botten.

Om någon sa att jag var dum som inte förstod saker och ting så trodde jag på detta, sen gick jag och tänkte att om en person tyckte detta så tyckte ALLA detta, även om dom som knappt har träffat mig. Det låter sjukt men så kände jag.

När jag började gymnasiet så fick jag en tjejkompis vi kan kalla henne J som tyckte om mig för den jag var med mina fel och brister, jag var inte tvungen att ändra mig för att hon skulle tycka om mig. Men tyvärr så efter några år så förlorade vi kontakten med varandra. Men i alla fall hade jag en annan tjej kompis vi kan kan kalla henne M som tog mig för den jag var.

Till henne kunde jag tala om hur jag kände mig, mina drömmar, fantaiser, tankar och funderingar.

Men nu till det sjuka i det hela. När jag hade träffat min darling, så ville hon inte ha kontakt med mig eftersom att jag valde att flytta till Stora staden. Nu i efter hand känner jag bara att hon var avundsjuk att jag tog det steget.

Men det är ingen orsak till att bara lämna den vänskap vi hade. Jag har försökt att inte förlora kontakten med henne, men hennes ord som hon sa när jag träffade darling sitter så hårt inom mig att jag kan inte lämmna det.

Det hon sa var att hon frågade mig om jag litade på darling  eftersom att vi bodde så långt från varandra. Detta tolkade jag som att jag skulle gå och tro att darling skulle ha någon annan på sidan om, än mig.( Hoppas ni förstår).

Men en sak är säker jag litar helt och fullt på darling, jag står brevid honom i vått och torrt, vad än som händer.
Darling är ta mig sjutton det absolut det bästa som har hänt mig under alla år.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för min darling. Hur mycket han betyder för mig. Han gör så att jag varje morgon orkar gå upp. Han gör mig glad, lycklig, sprallig, galen, darrig, snurrig.

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en man i mitt liv. Att jag skulle leva mitt liv som singel. Trodde aldrig på kärleken. Trodde aldrig på mig själv.

Men min darling har fyllt ett tomrum i mitt liv som jag aldrig trodde någon skulle fylla.

Darling har gett mig självförtroende, förståelse, kärlek, ömhet, människovärde.

Rent ut sagt har han gett mig lusten att  fortsätta leva.

Utan han skulle jag nog vara helt ensam i världen.

För varje dag med darling så blir jag bara mer lycklig.

DARLING ÄR MIN MAN.MIN DARLING

Har just ätit en god middag tillsammans med darling. Det blev en köttfärspaj med lite sallad och ett gott glas rött vin Beaujolais Royal. Det var riktigt mumma.

Som jag skrev tidigare har darling varit och spelat idag. Gissa vad han kom hem med????

Dom (darling och hans bror) hade sjungt in en cover på Boulevard of Broken dreams (Green Day). Och det var min darling som sjöng den på deras skiva, han var så jävla bra så det kan jag inte förklara . (jag ber om ursäkt för svordommen.

Jag är så himla stolt över darlng att det kan han inte förstå.

Darling har ju ett band tillsammans med sin bror hans (darlings) uppgift i bandet är att spela trummor, så jag bukar kalla honom "min lilla trumslagarpojke"
LEDIG

Tjenare alla mina söta vänner. Jag vill börja med att tacka för alla gulliga kommentarer och lyckönskningar, som jag har fått angående mitt nya jobb. Det värmer mitt hjärta.Idag är darling och spelar så jag är ensam, det är rätt skönt att kunna vara det. Jag funderar på att ta en tur ut i det vackra vädret idag. Solen skiner och jag med den.


Hot Comments

TRÖTT

Godmorgon alla mina vänner. Nu sitter jag här igen. Hade ont i föttena. Så det blev att jag tog ett fotbad. Efter det sommnade jag fortare än jag vet inte vad. Nu har jag jobbat på mitt nya jobb i snart en vecka, och jag trivs verkligen.

Jag önskar er alla en skön och solig dag.

Kramar från er vän Smoggen

Hot Comments

KRYDD TÄVLING

Gillar ni som jag kryddor? När jag idag var inne hos min vän EJMIS. Såg jag denna roliga och kryddiga tävling. Självklart är jag med.

Tävlingen pågår till tisdag den 8/4 kl 19.00


RSS 2.0
Test