ÄNTLIGEN

Tjaba. Just i skrivande stund. Är det en man i vårt sovrum och lägger in vårt sovrumsgolv. Jag har bara en sak att säga. Gud vad jag har längtat.


PREMIÄR FÖR I ÅR

Tjaba alla goa läsare. Idag har solen varit framme. Har varit ett riktigt kanonväder. Igår innan vi gick och la oss för att "snutta kudde". Bestämde vi oss för att fixa cyklarna. Så det är vad vi har gjort idag. Vi tog först en promenad med cyklarna till Skarpnäck till en cykelaffär för att pumpa däcken.

Så idag har jag och Danne haft vår premiär tur med våra cyklar, det blev 1 mil ungefär i dagens solsken. Jag kan avslöja att nu smärtar det i mina vader & jag känner mig lätt trött i kroppen.(inte riktigt våra cyklar)


JAG LEVER

Godmorgon alla. Jag vill visa att jag lever. Vi jag och Danne har varit en tur upp till Norrbotten, för att fira min storasyster
Susanns 40 års dag. Vi for förra Fredagen, och kom hem Tisdagkväll. Hon blev mkt nöjd över presenten av mig och Darling. Hon fick ett litet delfinsmycke eftersom hon gillar delfiner.

Men en sak kan jag ju bara säga vilket snöoväder det blev efter vägen. När vi åkte upp coh kom strax efter Skellefteå blev det en ordentlig snöstorm. Ja ni läste rätt SNÖSTORM, jag har aldrig varit med om något liknande. Men tack gode gud vi tog oss levande hem.

I Onsdags var vi en runda förbi golvaffären, dom som ska lägga vårt golv. Och enligt chefen där så kommer dom på Måndag, jag längtar. Efter det mötet var vi på IKEA och beställde hem sängarna som vi ska ha. Och dom kommer till oss Dagen före min 39 års dag alltså den 4 maj.

Igår slog vi sönder min gamla säng och for med den till sopstationen. Så nu sover jag i soffan, tills vi får våra underbara sängar. När vi hade varit på IKEA for vi och tvättade av MAJSAN ( vår bil). Jag kan ju säga att det behövdes efter resan till Norrbotten. Annars har det inte hänt något speciellt.

Nu idag ska vi bara njuta av dagen.

SYSTER YSTER

Tjaba alla goa läsare. Imorgon Lördag är det 40 år sedan min Stora syster Susann föddes.

Och i morgon om 17 dagar så fyller jag och min tvillingsyster 39 år. Så nästa år blir det jämnt för oss 2.

Jag vill med dessa enkla rader Gratulera min Stora Syster på hennes födelsedag.
PÅSK HÄLSNING

Godmorgon allla goa läsare. Har precis druckit morgonens första kaffe. Samt tagit dagens första cigg. Idag kommer Elin och Anders på middag, det ska bli riktigt kul och mysigt. Igår gjorde jag köttbullar och Janssons Frestelse. Senare idag blir det bara att fixa prinskorvarna och äggen.

Danne gjorde illa sig i ryggen igår när vi var in till Farsta, Han vred sig på något konstigt sätt så han har ont nu i ryggen, jag gav honom massage igår innan vi gick och la oss. Jag hoppas att det blir bättre under dagen.

Angående golvet så har det inte kommit ännu, men det blir förhoppningsvis till veckan. Jag längtar. Nästa Fredag så kommer vi jag och Danne att åka upp till Piteå för att fira min stora syster Susann som fyller 40 år på Lördag.

Härmed vill jag avsluta med att önska er alla en glad påsk.


(bilden googlad).

MY LOVE MY HEART


HÄRLIG DAG

Tjaba alla goa läsare. Vilken härlig dag. Solen värmde, folk trängdes i stan.Danne köpte sig ett par nya skor. Vi båda njöt av vårvärmen tillsammans. När vi var på NK mötte vi ingen mindre än Carl Jan Granqvist även känd från Lets Dance.

Vi ska strax börja med middagen. Det blir en köttbit, potatiskroketter, vitlöksbröd och en sallad till. Sen blir det bara att vara slö hela kvällen.Carl Jan Granqvist
(bilden googlad).


VÅRVÄRME

Godmorgon alla goa läsare. idag när jag vaknade och tittade på termometern så visade den att det var + 14 grader ute. Ja nu är verkligen våren på G. Men vad jag har läst på Aftonbladet så kommer värmen att försvinna redan på Söndag. Så nu gäller det att passa på att vara ute i det härliga vädret.

Ska strax dricka min 2:a morgonkaffe. Sen blir det till att fixa sig i ordning  för en dag på stan tillsammans med Danne.Min Dan, Min Darling, Mitt Hjärta, Min Man, Mitt Allt.

Ha en underbar dag.

VAD SKA JAG SKRIVA??

Ursäkta mig. Men jag har ikväll surfat runt på en massa bloggar, ingen nämnd och ingen glömd. En del av bloggarna som jag har läst berättar om att Blondinbellas blogg är nedlagd, detta på grund av att hennes blogg har blivit hackad.

Nu finns det tydligen en del av er bloggare som tycker synd om Blondinbella. Men jag har bara en sak att säga om detta:

DET ÄR INTE MER SYND OM HENNE FÖR ATT HENNES BLOGG ÄR HACKAD DET FINNS SÄKERT EN HEL DEL BLOGGARE SOM HAR BLIVIT HACKADE. INTE BARA BLONDINBELLA.

LIAM NORBERG INSIDAN

Jag har nyligen hört klart på boken " Insidan " av Liam Norberg. Jag personligen tycker boken var helt klart läsvärd. Ni kanske känner igen Liam från filmen " Sökarna ".(bilden är googlad).

Livet såg ljust ut för Liam Norberg den där vinterdagen 1993. Han hade gott om kontanter efter ett flertal lyckade kupper och han hade sopat igen alla spår efter sig. Trodde han.

Insidan är berättelsen om Liams väg, från hängiven kampsportskille till yrkeskriminell. Det är en berättelse om ger en unik inblick i de kriminellas värld och deras sätt att se på samhället. Men det är också en bok som visar att det finns en väg ut, en väg till något nytt.

Liam Norberg är känd för sina filmroller i bland annat Stockholmsnatt och Sökarna. Men även för att han dömdes till ett rekordlångt fängelsestraff för 930-miljonerskuppen mot Gota-banken 1990 och ett värdetransportrån i Göteborg.(bild googlad).Ha en skön kväll....DET VET VÄL ALLA ? ?

Tjaba i vårvärmen. Idag när jag läste på MSN såg jag följande videosnutt. Det vet väl alla att man ALDRIG använder tändstickor eller tändare vid brandfarliga platser.

Eller har jag fel????


Brinnande flyr han i panik

Brinnande flyr han i panik

RSS 2.0
Test