MIN FAMILJ!!!!!

Tjaba alla godingar. Jag vill med dessa enkla ord tacka min familj för en underbar vecka.


MY DARLING ON DRUMS 2

Vill bara visa min älskling på trummor det är en bättre version än den förra. Håll till godo. ROCK ON DARLING!!!!


WANTED

Godkväll alla goa. Idag har jag och Danne varit in till stan och bara varit. Vi gick bland annat förbi NK och när vi var där gick vi in på Karen Millen. Där hittade jag dessa underbara kläder. Kappan satt som gjuten, klänningen prövade jag inte men det hamnade i alla fall på min "Wanted lista".

Sen när vi var i gamla Stan så fanns där en hel del turister som var på guidade turer. En av de som berättade om Gamla Stan var ingen mindre än Christopher O Reagan.

(BILD GOOGLAD)
Jag är med

Tjaba alla godingar. Jag är med i en tävling hos FATTYBOM. Jag tävlar om att vinna en goodiebag med diverse innehåll.

HÅLL TUMMARNA ATT JAG VINNER


MY DARLING ON DRUMS

Godmorgon alla goa. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Dagen kommer att gå i lugnets tecken. Vi tar dagen som den kommer. Min sambo Danne spelar trummor tillsammans med sin bror Kent & Lets Dance Willy. För ett par veckor sedan så hade dom sin första live spelning i Strängnäs. Och igår så lade dom in en del av den spelningen på Youtube. Här kan ni kolla in den.
ROCK ON BABY.....


TIDEN GÅR...

God morgon alla goa. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Jag trivs med livet. Sommaren har varit kanon bra. Jobbar fortfarande men snart har jag semester. Då blir det att mysa och må gott. Sitter här med morgonens första kaffe det smakar mumma.

Tänk vad tiden går fort, idag den 1 augusti 2010 så har jag varit Stockhomare i 7 år. Herregud vad tiden har gått fort. Jag supertrivs med livet och med min älskade darliing. Utan han vet jag faktiskt inte vad jag hade gjort.

Vi har nu börjat med att renovera köket, det kommer att bli hur snyggt som helst. Med tanke på att köket är från 1954 så kommer det att bli en rejäl ansiktslyftning. Jag kommer att visa före och efter bilder allt eftersom vi fixar.

Vad som händer idag vet jag inte, men det blir nog att ta en promenad i det soliga vädret.

 

Vad hittar ni på en dag som denna???RSS 2.0
Test