Börja Om

Godmorgon alla goa. För ett par dagar sedan köpte jag mig en ny almanacka. Det behövdes för att föra in saker och ting som jag måste komma ihåg(börjar bli glömsk).

I denna almanacka fanns det även ordspråk jag gillar. Jag tänkte därför skriva in dessa ordspråk lite då och då. Har ni ordspråk som ni gillar??

Ha de gott...


2:a GULDET

Tjaba alla goa. Ja då har det hänt igen. Sverige fick ytterligare en GULD medalj. Den här gången var det
Björn Ferry.

Ha det gott...


1:a GULDET

 Har gråtit framför TV:N ikväll. Orsaken är denna kannon tjej:Grattis till Sveriges första GULD.

Ha de gott...


Bimbo TV

Tjaba alla goa. Just nu kollar jag och darling på Förkväll på TV 4. Under veckan har det varit många skriverier om detta program. Angående programledarna. När dom började visa detta så var  Yvonne Ryding, Karin Da Silva och Elisabet Höglund programledare. Nu idag så är inte Elisabet Höglund med detta på grund av vad jag har förstått , för att hon är för gammal. Hennes ersättare för veckan är Carolina Gynning.

Jag har en liten fråga bara. Om nu Elisabet var för gammal, varför hade man med henne från första början då. Sen kan man ju byta namn på programmet till BIMBO TV.

 

Vad tycker ni???

 

Ha de gott…


Saknad inte glömd

Tjaba alla goa läsare. Idag har jag varit en sväng in till Farsta. Fönstershoppat som man säger. Annars har det bara varit en lugn dag. Just nu har jag börjat med middagen, det blir kyckling och ris. Det ska bli gott.

Idag är det faktiskt en speciell dag. Det är idag 27 år sedan min högt älskade bästa pappa dog. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort. Ibland känns det som det var i går.

Många av dom som kände min pappa säger att jag är lik honom, ibland är det svårt att få höra men jag är stolt över att jag är lik min pappa.

Jag önskar bara att Darling hade fått träffa honom. Pappa hade gillat Darling, det vet jag med all säkerhet. Det finns dagar då jag inte tänker på pappa men en dag som denna så går mina tankar till hur livet skulle vara om han levde idag. Jag kommer aldrig i hela mitt liv glömma han. Det var han och jag som på kvällarna satt framför TV:n tillsammans, det var han som kittlade mig under fötterna ibland.

Ibland kan jag känna lukter eller se personer som påminner mig om pappa, men det är bara fina och underbara minnen.

 

Jag älskar och saknar dig pappa.

Pappa

9 Februari 1983 - 9 Februari 2010RSS 2.0
Test