Just nu

Tjaba igen. Jsut nu i denna stund älskar jag mitt liv. Från att ha blivt mobbad och retad för allt möjligt kan jag äntligen leva det liv jag vill. Jag har ett jobb jag stormtrivs med. Arbetskompisar jag diggar. Samt en man i mitt liv som jag formligen avgudar.

Jag trodde aldrig att jag skulle ha det så bra som jag har det just nu. Mitt liv kunde inte vara bättre. Manne jag älskar mer än mig själv sitter här bredvid mig och kollar på TV. Själv sitter jag här framför datorn och kollar fotbollen samtidigt som jag är mätt i magen och sitter och smuttar på ett glas vin.

Jag vill bara avsluta med att tala om att jag älskar dig Darling mer än vad du överhuvudtaget kommer att veta.I Min Ägo

Tjaba i värmen. I morse när jag steg upp klockan 08.00 visade termometern på 29 grader. Snacka om att det var varmt. Efter att jag hade tagit morgonens första kopp kaffe med cigg, så vaknade darling och han gjorde samma som jag. Lite senare började vi att städa lägenheten. Sen blev det en skön dusch på grund av värmen. Sen tog vi Majsan in till stan. Vi gick först runt en liten stund, sen köpte darling ett par röda Converse på NK (dom var verkligen läckra).

När han hade gjort det gick vi in på Donna Karen´s butik där köpte jag mig en klänning som jag har kollat på över 20 gånger. När jag prövade den först så hade jag för liten storlek, men som tur var så hittade darling min storlek, så när jag prövade den och såg att den passade så bestämde jag att den skulle följa med hem. Så nu är jag stolt ägare av en Donna Karen klänning.

Kvällen blir bara slapp, slö lat.
Min Donna Karen.
(Fotograf: Jag)


Dagens Grattis!

Godmorgon alla goa. Idag Onsdag fyller min älskling år. Jag vill härmed gratulera honom på födelsedagen!
RSS 2.0
Test