R I P

Tjaba alla goa läsare. Idag är det Tisdag. Jag har varit in till Farsta idag. Där hittade jag en present till min kära Storasyster. Men vad det är kan jag inte tala om just nu. Det får ni veta lite senare.

När jag var inne i Farsta så gick jag och nynnade på en låt som ni säkert har hört förr. Det var "Hooked on a feeling" med Björn Skifs. Helt plötsligt kom han gående framför mig, snacka om tajming.(bilden googlad)

Under en tid har jag läst en blogg: Sabinas kamp . Den är skriven av en tjej som hade en obotlig cancer. Det har varit många tårar som har runnit, när man läst denna oerhört starka blogg. Vilken kämpe. När jag idag gick in på hennes blogg fick jag se att hon nu har blivit en ängel.

Detta ljus brinner för dig SABINA

MySpace Graphics

HÄR ÄR DET

Så här ser vårat nya golv ut.


NYA GARDINER

Tjaba. För ett tag sedan var jag och Danne förbi på Jysk där hittade vi våra nya sovrumsgardiner. Nu har vi satt upp dom för att bara kolla hur det blir. Dessa gardiner ska vi ha:Det enda jag ska göra att fålla upp dom lite så dom inte hänger direkt på backen. Annars är jag mer än nöjd över valet.

NU ÄNTLIGEN

Tjaba alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Igår blev vi äntligen klara med vår tapetsering av
sovrummet. Så idag har vi varit till golvläggarna och beställt vårt golv + tillhörande lister. Dom kommer ringa imorgon för att bestämma när dom  kommer till oss. Golvet vi ska ha heter " Skeppshult".  Snacka om att det kommer att bli rent av skitsnyggt.

Jag kommer naturligtvis att visa er  slutresultatet. Ikväll blir det bara att mysa och ta det lungt. Vad ska ni göra???

Ha en skön kväll....

NU ÄR DET INTE MKT KVAR

Godkväll alla goa läsare. Idag har jag & Danne varit in till Farsta och köpt ett nytt lysrör & en glimkontakt (tror jag det heter) till vår lampa över diskbänken. Annars har vi fortsatt att tapetsera i Sovrummet. Snart mkt snart är det klart. Vi hade tänkt att innan veckan är slut ska det vara färdigt.

Då kommer vi fara och beställa tid för vårt nya golv. Det ska bli så himla snyggt här i sovrummet så jag längtar faktiskt, till det är klart.

Vi åt hemgjorda hamburgare till middag. Så nu sitter vi bara och tar det lung. Vad har hänt hos er...


Ha de gott.... Jag ovan.

Min älskade Danne

SKÖN DAG

God Eftermiddag alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Darling for i väg i morse för att spelträna med sin bror. Dom har tagit in en ny bandmedlem och det är ingen mindre än "Bygglovs Wille".(bilden googlad).

Idag har jag gjort en liten vårstädning här hemma det behövdes verkligen. Det blir lätt skitigt när vi håller på att tapetsera i sovrummet. Imorgon kommer vi att göra klart det hela.
(bilden  googlad).
Vad som annars händer i kväll vet jag inte, Elin och Anders kommer förbi för en bit mat senare.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe.(Bilden googlad).

UTLOTTNING

Jag är med i en designutlottning hos MIMMI

Den avslutas Onsdag den 11 Mars klockan 17.00

Hoppas jag vinner....


Ha de gott...

UNDERBAR KVÄLL

Tjaba alla goa läsare. Det är Lördagkväll Danne och Elin sitter och spelar Tv spel, fråga mig inte vad. Själv sitter jag här och skriver. Lyssnnar samitidigt på MP3 spelare, just nu Sveriges svar på Tina Turner Nanne Grönwall. Snacka om en cool kvinna. Hennes stil och texter gillar jag.(Bilden googlad).

Under tiden dricker jag ett glas vin smakar riktigt gott. Vinet som jag dricker heter Beaujolais Royal. Det är ett rött vin.(bilden är googlad).

Idag har Danne varit med sin bror och spelat. Som ni kanske vet så spelar han trummor. Han är riktigt duktig min lilla trummslagar man. Dom håller på att göra en skiva och när den är klar kommer ni naturligtvis få veta det. Jag själv har varit in till Farsta coh shoppat. Det blev en hel hög med ljus som följde mig hem. Jag är en så kallad " ljusoman" jag älska ljus i alla former. Så nu lyser det en hel del här.(bilden är googlad).

Som jag skrev tidigare så är Elin hos oss i kväll. Härligare och gulligare "plastdotter " får man leta efter. Jag älskar henne lika mycket som jag älskar hennes fader.

Vad händer hos er?


Ha de gott er vän Smoggen.....

TGIF

Godmorgon alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt under kontroll. Sitter vid datorn med mitt morgonkaffe. Danne har farit och jobbat. Idag är det Fredag och inget är inplanerat. Vi tapetserade igår, blev jättebra. Tvättade även igår känns skönt att ha gjort det.

Önskar er alla en riktigt skön och härlig Fredag.

Ha det gott.....

myspace comments

TRADITION


Den första Söndagen i Mars är det Vasaloppet på Tv. Massor med skidåkare som kämpar sig fram i skidspåret 9 mil från starten i Sälen till målet i Mora. Det finns allt från elitåkare till amatörer.

Första Vasaloppet kördes redan år 1922.Jag har en bekant till mig som brukar vara med i loppet men idag var han inte med. Enligt SVT var det 15.000 personer som hade anmält sig, och det var 13.726 som startade, hur många av dessa som gick i mål vet jag inte. Dom serverar 4 tusen liter soppa, 5 tusen liter vatten.

Dagens vinnare bland herrarna blev Daniel Tynell han åkte loppet på 4 timmar 10 minuter och 55 sekunder. Av damerna som åkte vann Sandra Hansson hon åkte loppet på 4 timmar 43 minuter och 13 sekunder. Jag tror faktiskt att jag skulle klara av att åka Vasaloppet om jag fick elit träning & att jag sen fick åka ensam i spåret. Men drömma kan man ju.

Detta med Vasaloppet är en kär och gammal tradition som jag har.

Även idag har jag och Danne tapetserat. Det kommer bli så himla fint. Jag ängtar till det är klart. Vad har ni hittat på idag??

RSS 2.0
Test