JAG HAR

Tjaba alla goa läsare. Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag nu. Men jag har inte haft någon blogglust. Jag har upptäckt detta med ljudböcker nu. Det är så praktiskt och bekvämt. Den boken som jag lyssnar på för tilfället är:

Bokens titel: Män som hatar kvinnor

Författare: Stieg Larsson

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Handling: Mikael Blomkvist ekonomireporter döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström. Och beslutar sig för att ta time - out från sitt jobb på tidskriften Millenium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag.

Henrik Vanger tidigare en av landets främsta industriledare vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel. För Blomkvists verkliga uppgift är att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år.

Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej tatuerad och piercad. Men ochså professionell hacker med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.
Jag har även hört andra böcker men dom orkar jag inte skriva om just nu. Hoppas ni har överseende med detta.


ACDC

Jag säger bara woow vad jag är glad idag. min älskade darling har skaffat biljetter till en konsert med AC/DC. Dom kommer till Sverige Globen den 20 februari nästa år.

AC/DC är ett av darlings favorit band. Jag är glad för darlings skull. Det är inte riktigt min typ av musik. men det går att lyssna på en del av deras låtar är faktiskt riktigt bra.

AC DC

Ha de gott....

Kramis

RSS 2.0
Test