Ny Vecka

Godmorgon alla goa. Nu har jag haft min första vecka på det nya jobbet och jag trivs som fisken i vatten. Dom jag jobbar med är verkligen hur gulliga som helst. Det tar ett tag innan jag riktigt kommer in på hur dom jobbar, men jag tycker det funkar jättebra. Lite trött har jag varit men det hör till.

Helgen har varit lugn och skön tillsammans med darling, han for till Strängnäs direkt efter jobbet i Fredags för att spelträna med sin bror och Wille. Han var inte hemma förrän klockan var cirka 23.30 så man kan säga att han hade en lång dag.

Idag vet jag inte vad som händer men det blir nog en lung Söndag med uppladdning för veckan som kommer. Kanske en liten promenad i det vackra vädret.

Jag önskar er alla en underbart härlig Söndag.


Storasyster

Godmorgon alla goa. Idag fyller min storasyster Susann 41 år. Ett stort grattis till henne.


Dagens grattis!

Godmorgon alla goa! Idag Torsdag fyller min stora idol Jerry Williams 68 år. Så jag vill med dessa enkla rader be att få gratulera honom på födelsedagen.(bild googlad)


Nu har det hänt!!

God morgon alla goa. Idag är det Onsdag. Och planerna för dagen blir städning samtidigt som jag lyssnar på spotify. Ni kanske inte vet detta men det är så att jag har varit arbetslös i nu snart 2 år. Men nu har det hänt…

JAG HAR FÅTT ETT JOBB.

Det känns så himla skönt att ha ett jobb så jag fattar det nästan inte. Vad det är för jobb vill jag hålla för mig själv, men jag kan säga att det är inom vården.


Trötta fötter

Tjaba alla goa. Idag har lilla fröken varit riktigt duktig. Det hela började med att jag och Darling tog oss en promenad med kameran, det var meningen att vi skulle ut och fota i naturen, men det slutade med en promenad på 4 mil och cirka 5 timmar. Så nu blir det viloläge och lathet resten av dagen och kvällen.

Vad har ni hittat på idag???(bild googlad)


Minne!!!

Tjaba alla goa. Idag har Darling varit och spelat i Strängnäs tillsammans med hans bror och Let´s Dance Willy. Själv har jag varit en tur till Farsta. Annars har jag bara tagit det lugnt. Har även fixat middag till Darling kommer hem. Det blir broccolipaj.

En sak som jag har saknat på min dator är att jag inte har haft Spotify, men idag har jag fixat in det. Och när jag hittade den så hittade jag även en sång som min högt älskade mormor lärde mig när hon levde och jag var liten. Det är en verkligen sorglig text och jag gillar den. Den påminner mig väldigt mycket om mormor. Jag vet tyvärr inte vem som har skrivit den eller vem som sjunger den men jag har en version med Maritza Horn.

 

Lasarettsvisan.

I en sal på lasarettet
där de vita sängar står
låg en liten bröstsjuk flicka
blek och tärd med lockigt hår.

Allas hjärtan vann den lilla
där hon låg så mild och god.
Bar sin smärta utan klagan
med ett barnsligt tålamod.

Så en dag hon frågar läkarn,
som vid hennes sida stod:
Får jag komma hem till påsken
till min egen lilla mor?

Läkarn svarar då den lilla:
Nej mitt barn, det får du ej,
men till pingsten kan det hända
du får komma hem till mor.

Pingsten kom med gröna björkar
blomsterklädd står mark och äng,
men den lilla sjuka flickan
låg där ständigt i sin säng.

Så på nytt hon frågar läkarn
som vid hennes sida står:
Får jag komma hem till hösten
till min egen lilla mor?

Läkarn svarar ej den lilla,
men strök sakta hennes hår,
och med tårar i sitt öga
vänder han sig om och går.

Nu hon slumrar uti mullen
slumrar sött i snövit skrud.
Från sin tåligt burna längtan
har hon farit upp till Gud.


Min mamma

Tjaba alla goa. Idag har jag suttit och kollat i min pärm med dikter som jag gillar. Det fanns även lite tänkvärda ord som jag gillar. Jag hittade bland annat detta som jag härmed sänder till min absolut bästa och högt älskade mamma.

Jag längtar efter dig mamma!!!


Skön dag

Tjaba alla goa läsare. Hur är läget? Här är allt bara bra. Idag skiner solen, vilket oxå visar sig att fönstrena är skitiga men jag väntar med att tvätta dem åtminstone till dom har sopat gatorna här ute. Dagen har för övrigt varit lugn. Ska snart börja med middagen, det blir potatismos och köttbullar.

Nu visar dom en film med Lille Fridolf på TV 1. Jag minns att min högt älskade morfar brukade skratta gott till Lille Fridolf.

Idag har jag även skaffat mig Face Book.

myspace commentsÖnskar er

Sista orden för idag!!Dagen idag

Godkväll alla goa! hur är läget? Här är allt under kontroll. Eftersom vi Jag och Darling tillsammans med E & A är bjudna på barndop i maj månad så har vi idag tagit en tur med Majsan, (vår bil) för att hitta till kyrkan. Kyrkan heter Norrsunda kyrka. Det var inga problem att hitta dit, det var en vacker kyrka. Sen for vi på Roserbergs slott och tittade där.

Efter det for vi hem och åt lite rester av påskmaten sedan igår. Det var lika gott. Sen tog vi oss en liten tupplur. Det var skönt att bara slappa. När vi sen vaknade tog vi oss en kopp kaffe och rök. För att sedan ta en liten promenad.

Annars har vi inte gjort så himla mycket idag, men som sagt var så är det ju Söndag vilket innebär vilodag.

Vad har ni hittat på idag?????Påskdagen

Godmorgon alla goa! Hur är läget? Här är allt under kontroll. Sitter vid datorn med mitt morgonkaffe. Har sovit som en prinsessa i natt. Darling har precis vaknat. Igår bjöd vi E & A på påskmiddag, det var riktigt gott. Allt från Janssons Frestelse till Lax och köttbullar.

E hjälpte mig även med min nya bloggdesign. Gillar den skarpt. Vad som händer idag är inte ännu planerat blir väl till att ta dagen som den kommer, kanske en liten promenad i det vackra vädret!

Vad händer hos er??
En Önskan

Godmorgon alla goa läsare. Jag vill med dessa enkla rader önska alla mina nära och kära en Glad Påsk.Ha de gott....


RSS 2.0
Test