UT UR MÖRKRET

Nu har jag läst en bok som jag bara måste få rekomendera. Den heter "Ut ur mörkret" och är skriven av
Linda Caine & Robin Royston.




Orginaltitel: Out of the dark
Författare: Linda Cain & Robin Royston
Förlag: Albert Bonniers Förlag

Beskrivning:

Linda Caine har allt man kan önska sig. Två underbara barn, en kärleksfull man, ett vackert hus med en egen ateljé där hon kan måla och skapa. Trots en drömtillvaro har mörka, destruktiva känslor tagit över allt mer av hennes sinne. Otäcka bilder blänker till i hennes medvetande som gör henne skräckslagen. Hon får också häftiga vredesutbrott mot sina barn, speciellt mot sin dotter. Allt detta gör henne vettskrämd. Håller hon på att bli galen? I vissa stunder känns självmord som den enda lösningen, men inom henne finns också en stark känsla av att inte svika sina barn.
   Den kraftfulla resa som Linda tillslut bestämmer sig för att ta tillsammans med sin psykiater kommer att ta andan ur alla som läser den här boken. Fruktansvärda händelser kommer upp till ytan om vad som hände under hennes uppväxt i Afrika. Men djupast begravd finns hemligheten som hon som liten flicka lovade att aldrig avslöja?


Text lånad från:
Adlibris

Betyg: 3/5

Jag tycker att boken var snabbläst. Detta på grund av att den var väldigt spännande och gripande. Man kan säga en typisk bladvändare. Man vill veta vad som händer. Den är skriven så att man snabbt kommer in i handlingen.

Denna bok är en sann berätelse.

Ha de gott...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test